Felicitari, mesaje si urari de Paste 2012

Nespusa bucurie a Invierii Domnului sa se salasuiasca intru noi, iar Hristos Cel ce a biruit moartea sa reverse asupra noastra viata, sanatate, pace, belsug de bucurii duhovnicesti si intru toate buna sporire.Paste fericit!

Dincolo de petreceri, de cadouri. Se afla adevarata semnificatie a Pastelui. Iti doresc liniste, dragoste, bucurie de Sarbatori si tot anul!

Fie ca ziua sarbatorilor pascale sa va aduca multa sanatate si sa aveti parte de tot ce va doriti. La multi ani!

A sosit clipa mult asteptata a linistii, impacarii, bucuriei si binecuvantarii sufletului… sa lasam o clipa totul si sa multumim Domnului pentru tot ce ne-a daruit.

Sa aveti parte de un Paste linistit, sa va bucurati de fiecare moment impreuna cu cei dragi si multa multa sanatate va doresc ! Paste Fericit!

Fie ca prin miracolul Invierii sa primiti partea de duhovnicie, care sa creasca pacea interioara, puterea faptei intru adevar si desavarsire

Mesaje amuzante de Paste 2012:

Acum, când Harul e iar cu noi, Şi îngeri peste fiecare casă, Iisuse te rugăm să vii … să stai cu noi la masă.

Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta, deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari. Paşte Fericit!

Anul acesta iepuraşul să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi să nu uite să îţi dea şi plicul cu cei o sută de pupici de la mine. Paşte Fericit!

M-a contactat iepuraşul şi mi-a spus că eu o să fiu cadoul tău de Paşte. Sunt puţin în dilemă! Ar trebui că în dimineaţa de Paşte să ajung în grădina ta, dar parcă tu nu ai gradină … să vin pe balcon? Aştept răspuns!

Primeşte de la Iepuraş un gând bun şi multă sănătate!

Un iepuraş tare dragălaş, a ieşit în cale, cu viteză mare, şi-ţi urează neîncetat: să ai Paşte Minunat, şi Hristos a Înviat!

Doi iepuraşi, ca doi copilaşi, au fugit peste imaş şi aduc în fuga lor vestea bună tuturor, că Hristos a Înviat, să ne ierte de păcat, iar noi de El de vom ascultă, sus în cer cu El vom sta, şi-om zbura pe-a lui aripă, că să nu ne fie frică. Amin!

Iepuraşul mustăcios e de Paşte norocos, nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte Fericit!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu