Iulia Vantur s-a impacat cu Marius Moga


Dupa ce frumoasa stirista a incercat sa-si inece amarul in bratele altor tineri,aceasta si-a dat seama ca fericirea ei este alaturi de "micul Mozart".Cei doi au fost vazuti recenti impreuna si au recunoscut oficial ca s-au impacat.
Interesant,insa orice lucru frumos cere sacrificiu.Frumoasa blonda in numele relatiei a pus o serie de conditii pe care compozitorul trebuie sa le respecte.Avand in vedere pretentiile Iuliei,nu se stie sigur cat va mai dura aceasta relatie controversata...
Acestea sunt micile doleante ale divei de la"Dansez pentru tine"
  1. Să-i spună în fiecare zi „Te iubesc” şi să nu treacă o zi fără să-i aducă o floare
  2. Să nu o lase singură mai mult de două zile pe săptămână, iar atunci când pleacă la concerte perioade mai lungi de timp, să le stabilească din timp în aşa fel încât să aibă şi ea timp să-l însoţească.
  3. De felul său mai rece, Moga nu reuşea întotdeauna să o lase mască pe Iulia prin gesturile sale deloc romantice. Iulia a pus la punct şi faza asta şi, după ce s-a plâns în nenumărate rânduri că artistul nu este foarte tandru cu ea, s-ar părea că Moga este dornic de schimbare.
  4. De asemenea, blonda vrea ca Marius să o însoţească la unele evenimente mondene pe care ea trebuie să le onoreze.
  5. Şi vacanţele vor trebui petrecute împreună pentru că, până acum, Moga nu găsea niciodată timp să-şi însoţească iubita pentru câteva zile de relaxare în ţară sau străinătate.
  6. Nicio sărbătoare, Crăciun, Paşte, Revelion sau zile onomastice, nu va mai fi petrecută separat. În timpul relaţiei lor, au existat multe momente de acest gen în care porumbeii nu erau împreună pentru că Moga avea spectacole.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu